Home » ‘Baju Tunang Terkini

Lowongan Kerja Bank BRI

Profil Bank Rakyat Indonesia

BRI (Bank Rakyat Indonesia) merupakan salah satu bank milik pemerintah yang terbesar di Indonesia.BRI didirikan bertujuan untuk membantu masyarakat kecil. Sampai sekarang tetak konsisten memfokuskan pada pelayanan kepada masyarakat kecil, diantaranya dengan memberikan fasilitas kredit kepada golongan pengusaha kecil. BRI didirikan pada tanggal 16 Desember 1895, yang kemudian dijadikan sebagai hari kelahiran BRI. Sekarang BRI sudah tumbuh menjadi bank yang besar dan memiliki banyak cabang pembantu yang ada sampai kota kota kecil. Sejak 1 Agustus 1992 berdasarkan Undang-Undang Perbankan No. 7 tahun 1992 dan Peraturan Pemerintah RI No. 21 tahun 1992 status BRI berubah menjadi perseroan terbatas. Kepemilikan BRI saat itu masih 100% di tangan Pemerintah Republik Indonesia. Pada tahun 2003, Pemerintah Indonesia memutuskan untuk menjual 30% saham bank ini, sehingga menjadi perusahaan publik dengan nama resmi PT. Bank Rakyat Indonesia (Persero) Tbk yang masih digunakan sampai dengan saat ini. Jadi sekarang pembagian saham yang ada adalah pemerintah Republik Indonesia:56,75% dan publik:43,25%. Ini berjalan sampai sekarang di BRI.

Lowongan Kerja Bank BRI

Kredit gambar: tempo.co

BRI (Bank Rakyat Indonesia) pada dasarnya memang dibuat untuk membantu masyarakat kecil,ini dibuktikan dengan adanya perkembangan penyaluran Kredit Usaha Kecil(KUK). Bagi masyrakat kecil dengan adanya bantuan ini sangat membantu sekali apalagi bagi manyarakat yang mau membuka usaha kecil dirumah atau biasa orang menyebutnya usaha rumahan. Tidak heran kalau cabang BRI sampai dengan kota kecil sekalipun,ini sebagai masyarakat sangat terbantu sekali,selain cukup mudah syaratnya dalam mengajukan Kredit Usaha Kecil juga bunga yang ditawarkan cukup rendah. Inilah yang membuat BRI menjadi pilihan banyak nasabah apalagi bagi mereka yang berada di pedesaan karena selain cabangnya ada di mana mana juga karena ini bank milik pemerintah membuat para nasabah lebih tenang dalam menyimpankan harta mereka disana. Karena banyaknya cabang yang ada bank BRI juga membuka lowongan kerja secara terbuka,ini dibuktikan dengan memberikan semua orang bisa mencari informasi kerja ini di website resminya di bagian karir. Jadi bila anda berminat untuk bergabung bisa melihat syarat syaratnya terlebih dulu di website resmi BRI.

BRI (Bank Rakyat Indonesia) memberikan peluang bagi semua warga Negara tanpa memandang suku,status dan lainnya selama semua syarat terpenuhi dan lulus semua tes masuk,mereka bisa bergabung menjadi karyawan BRI. Banyak orang berlomba lomba untuk bisa bersaing menjadi karyawan bank BRI jadi semua orang punya kesempatan yang sama selama semua persyaratan terpenuhi dan lulus semua tes dan psikotest yang dilakukan oleh pihak bank. Pengumuman lowongan kerja juga mereka lakukan lewat media surat kabar,jadi siapkan diri anda bila ingin menjadi bagian dari bank BRI.

Kredit gambar: www.bri.co.id

Lowongan Kerja Bank Rakyat Indonesia (BRI)

Posisi : Marketing Mikro (Mantri)
Penempatan ; BRI Kanwil Malang

Persyaratan :
1. Pendidikan minimal D-3.
2. IPK Minimal 2,75 (dua koma tujuh lima)
3. Usia maksimun 25 tahun (belum berulang tahun ke 26) bagi Fresh Graduated
4. Bagi yang berpengalaman minimal 1 tahun di bidang marketing usia maksimum 30 tahun (belum berulang tahun ke 31)
5. Tidak Buta Warna
6. Tidak bertatto dan bertindik khusus untuk laki-laki
7. Bersedia ditempatkan diseluruh unit kerja BRI Kanwil Malang yang didukung dengan surat pernyataan.

Lowongan ditutup tanggal 15 Agustus 2014. Bagi anda yang memenuhi kualifikasi diatas diundang untuk dapat mengirimkan Surat Lamaran dan CV terbaru ke alamat berikut :
JPC UNIVERSITAS BRAWIJAYA
Jl. Veteran
Malang

atau melalui email :
DOWNLOAD FORM DI ( http://jpc.ub.ac.id/form-pendaftaran-rekrutmen-kampus-2/ ) BESERTA CV LENGKAP DAN KIRIMKAN KE : jpc.ub2010@gmail.com
Jadwal pelaksanaan proses rekrutmen Mantri BRI tersebut adalah sbb.:
- Pendaftaran : 24 Juli 2014 s.d 15 Agustus 2014
- Seleksi Administrasi : 05 Agustus 2014 s.d 15 Agustus 2014
Sumber Lowongan : jpc.ub.ac.id

 

Baju Tunang Terkini

Baju pengantin terkini - butik pengantin d'naaz puchong, Baju pengantin terkini oren + hitam size m untuk disewa/dijual. dress pengantin size m. sewa / beli. Ombak creatives: pelamin tunang nikah terkini, Berikut merupakan koleksi pelamin tunang dan pelamin nikah terkini yang pihak kami sediakan.. Our small family: design baju tunang sayaeh, da hantar, Salam sejahtera b2b sekalian. entry xde teaser teaser dah nah amek kau sume skali aku cite, cume nak tunjuk baju xde lg la sbb kat tailor lg kn.

Journey through life: baju tunang: order from eja, segamat, Since lace adalah kegilaan aku, maka aku pun patchkan border lace pada baju dan lengannya. then aku hiaskan pulak dengan black pearls yang pelbagai size. Baju raya dan fesyen muslimah terkini 2014 | ! love is cinta !, Baju raya dan fesyen muslimah terkini 2014 - memandangkan tinggal beberapa bulan sahaja lagi umat islam bakal menyambut bulan ramadhan maka persiapan raya harus di. Mini pelamin tirai pelamin tunang,pakej perkahwinan,busana, Promosi pakej dewan persandingan&perkahwinan rm4,200.00 eksklusif 2014&2015 attire busana sanding+make-up sanding bertudung+pelamin dewan eksklusif 2014 tawaran.

Ombak creatives: design baju pengantin 2014, Berikut merupakan koleksi design baju pengantin terkini untuk nikah dan tunang.. Infojelita: fesyen blouse korea terkini - for sale, Blouse (s,m,l) code bl209 rm57 measurement: size s: length: 76cm shoulder: 33cm sleeve: 40cm bust: 88cm waist: 32-82cm hem: 114cm size m: length: 77cm. ** butik andaman d' ana **: baju pengantin 2013, Jan - 01/11 22 - darlis kenduri - done 22 - masriza tunang (w.maju) - done feb - 02/11 19 - bengkel solekan gee cantik - done april - 04/11 2 - mac.

How to do the Pob Hairstyles – Victoria Beckham’s Hairstyle

How to Do The Pob Hairstyles1. Use a texturizing shampoo and conditioner in the shower. 2. Towel dry your hair and work in a small amount of anti-frizz balm and a dollop of volumizing mousse through your hair. 3. Using your hair dryer and a round brush, smooth hair towards your face, boosting more movement …

Women Beautiful Fashionable Hair Color Ideas

Be fresh with these modern locks shade thoughts. Route your elegance ambitions into a standard look. From intense to more natural-looking colors, we have all you need to take a position out from the audience. Women Beautiful Fashionable Hair Color Ideas  Women Beautiful Fashionable Hair Color Ideas Your shade needs more level and definition? Here’s …

Short Hairstyles For Girls

Short Hairstyles For Girls 2012 Teenagers are attached to saying �Oh, which is so last year (or last month or last week), and they are always looking for the modern, Youngster Women Locks thoughts to suit their Locks. Youngster Women Locks thoughts are not so modified from adult tresses styles, except that they may be …

Weave hairstyles

The weaving of hair means the dressing of hair with comb in order to sole out all the tangling and riddles in hair. The smooth and brushed hair has a very nice and attractive look. The straight hair without any discrimination of length is weaved.             So, the hair has a …

Long hair is the trend of modern time

The hair styles are considered important in the events of present time prom parties. The girls think their preparation incomplete if they do have a prom hair styles.      The use of prom dress, prom bag and prom bags are considered not enough to attend a prom party. That’s why; the girls love to …

Receipts for Beautiful Long Hair (2)

Continuation. See the beginning here “Honey” Shampoo for All Hair Types Ingredients: 1 tbs of honey, 1/2 glass of onion juice, 1 tbs of vegetable oil, 1 egg. Method of preparation and use. Mix all the ingredients. Spread the mixture over the hair and leave it for around 1 hour. Wash hair with warm water. …

Celebrity Alexis Bledel Long Wavy Hairstyle Wallpaper

Celebrity Alexis Bledel Long Wavy Hairstyle Wallpaper Alexis Bledel Celebrity Alexis Bledel Long Wavy Hairstyle Wallpaper Alexis Bledel Celebrity Alexis Bledel Long Wavy Hairstyle Wallpaper Alexis Bledel Celebrity Alexis Bledel Long Wavy Hairstyle Wallpaper Alexis Bledel Celebrity Alexis Bledel Long Wavy Hairstyle Wallpaper

Wavy Hair Styles with Bangs

Wavy hair give a soft romantic look. However, if you don’t have wavy hair, then it is quite easy to style your straight hair into curly hairstyles. Wet your straight hair, and apply a curly hair mousse or sea salt spray on your wet hair. Then scrunch your hair, by holding different sections of your …

How To: Make Natural looking Beach Curls

Beautiful Beach Curls1. Dampen your hair with a spray bottle or let it semi air dry after washing it.As you can tell, I have a lot of wave to my hair, but this works for all hair types!2. Part your hair into four sections. They don’t have to be sectioned perfectly. Tie them off to …

Popular haircuts you can steal from the celebrities!

Carmen Electra Hair Always expressive, always bold, Carmen Electra experiments a dark look with a seductive cocoa on her hair color. As a brunette, her blue eyes seem to be accentuated, while the sleek texture gives her hair a glorious shine. Before you steal popular haircuts from your favorite celebrities, be sure that your skin …

Short Hairstyles for Black Women

Short Hairstyles for Black Women Fed up with the same look year after year, well why not try some of these short hairstyles for black women. Short Hairstyles for Black Women Short Hairstyles for Black Women Short Hairstyles for Black Women Short Hairstyles for Black Women Few short hairstyles for black women will be discussed …

How to French Twist (French Twist Roll)

I just happen to encounter a nice video on how to make a French twist roll. I believe this will be of use for long hair “wearers”. I’ve already tried this style on The classic French twist is an elegant hairstyle, perfect for special occasions like weddings and black-tie parties. Watch how easily you can …

New Updo Hairstyles for You

Do you need a new hairstyle? You do need to know some basics of hair care before getting started with long hairstyles though. First, shampooing long hair is best done standing up, preferably in the shower. This helps reduce matting and tangling. You should choose a shampoo that fits your hair’s needs. For instance, chemically …

Braided Bangs Tutorial: Cute Braided Hairstyles

I really like braided bangs.If your daily goal is to get out of the house on time, and still look like you made an effort! Whether it’s clothes, makeup or hair, i’m always looking for ways to cut back on time while doubling up on style!   Braided Bangs Tutorial:Cute Braided Hairstyles -add hair from one …

Big Heart Nails Tutorial

How to : Step 1 : First Print out or draw hearts on a piece of paper. Put the paper in the plastic sleeve. Fill in the heart shapes with the color you want the hearts to be. Outline the hearts with black Step 2 : Paint your nails whatever color you want the base …

LONG STRAIGHT HAIRCUTS: A SIMPLE BUT ELEGANT STYLE

Long straight haircuts can be worn everyday at work, home, or in your free time. Long straight haircuts consist of precision cuts, one length looks, varying layer cuts and razor cuts. In long straight haircuts, length of hairs remains the same no matter whatever styles new is adopted by you. You can add curls or bangs …

Back To The Basics: The Modern Bun Hairstyle

One of the simplest hairstyles around today has been used as a hairstyle since the early Greek era, and many cultures since then have used the style (in some cultures it was used for both men and women). Today, women wear it in many variations because the simple bun has been adapted over the years, …

Layers short hairstyles

Layers are made in all kinds of lengths. The setting of these layers is interesting. Sometimes the layers are made with front bang. In this way, the bang and the layers look interesting in nice combination.                             Some girls love to make …

Cute Medium Length Hairstyles for Women 2014

If there’s any hair length that never ever ,actually is out of style ,it’s medium length .Here are stunning haircuts and styles that are flattering.We believe you’ll find your next cute medium length hairstyle inspiration for 2014. Medium Wavy Lob One of our exclusive preferred hairstyles for women 2014 , the Lob – often known …

Short Hairstyles_ Trendy Or Fashion

No matter what hairstyle you choose, it is important that the hair not only to suit your face shape and skin tone, but it should suit your personality as well. Despite the fact that the hair grows out, you must be comfortable with the style from the beginning. Most of us can not afford to …